1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. BATH Kripto, InvestorsObserver’dan 5 Puan Aldı

BATH Kripto, InvestorsObserver’dan 5 Puan Aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BATH Kripto, InvestorsObserver’dan 5 Puan Aldı

Kripto Haberleri – InvestorsObserver’ın geçmiş işlem örüntülerini baz alan araştırmasına göre Battle Hero‘nun uzun vadeli teknik notu 5 olarak belirlenmiştir.

Table of Contents

Toggle

BATH Kripto, InvestorsObserver’dan 5 Puan Aldı

BATH, dolaşımdaki tüm coinlerin %5’ine kıyasla şu anda bu yönde daha yüksek bir uzun vadeli teknik analiz puanına sahip denilebilir. Bu derecelendirme metriğinde en fazla faydayı görecek olanlar, yatırımlarını elde tutmayı tercih eden ve sağlam, tutarlı bir büyüme arayan yatırımcılardır.

InvestorsObserver, Battle Hero’ya (BATH) yüksek risk derecesi vermektedir. Platform, Battle Hero ile ilgili olarak işlem gören varlık miktarını ölçerek, fiyatın önemli bir ticaret faaliyeti olmasa bile büyük ölçüde dalgalanabileceğini öngörüyor. Zira riski yüksek olan bir kripto para manipülasyona uğrayabilir ya da fiyatı görünürde bir neden olmadan da ciddi şekilde dalgalanabilir.

Battle Hero’nun bu yazı itibariyle fiyatı 0.003783 dolardır. Mevcut işlem fiyatının uzun vadeli ortalaması, 52 haftanın en yükseği ve 52 haftanın en düşüğüne kıyasla BATH’ın ortalama uzun vadeli teknik puanı beştir. Buna karşılık, token’ın işlem hacmi %191684,35 arttı ve 72 dolara yükseldi. Ardından piyasa değeri de artarak 188,329 dolara ulaştı. Böylelikle BATH kripto fiyatı da %0,38 oranında artış gösterdi.

BATH Kripto Ne İşe Yarar?

BSC’deki Battle Hero gamenomics’i BATH kripto olarak bilinen hiper-deflasyonist token tarafından yönetilir. BATH tokenını oyuncular yalnızca belirli görevleri tamamladıklarında ödül olarak alabilir. Aksi takdirde herhangi bir şekilde token alamazlar. Token diğer oyuncular arasında paylaşılmaz. Kahramanınızı ve silahınızı geliştirmek ve BATH tokenleriyle takas edilebilen Points Exercised (PE) kazanmak için oyuna katılmanız gerekir.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Kripto Haberleri ve Gündemini Takip Etmek İçin Crypto Data Space‘i Ziyaret Edin

Kripto Haberleri

BATH Kripto, InvestorsObserver’dan 5 Puan Aldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Arts Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!