1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Biz eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz. Birileri gibi yalan yanlış ifadelerle siyaset cambazlığı peşinde koşmuyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz. Birileri gibi yalan yanlış ifadelerle siyaset cambazlığı peşinde koşmuyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şanlıurfa mitinginde vatandaşlara seslendi.Partisinin Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP belediyelerine tepki göstererek, "Bir sürü vaatte bulundular, meydanlarda bir sürü söz ...

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Biz eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz. Birileri gibi yalan yanlış ifadelerle siyaset cambazlığı peşinde koşmuyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şanlıurfa mitinginde vatandaşlara seslendi.
Partisinin Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP belediyelerine tepki göstererek, “Bir sürü vaatte bulundular, meydanlarda bir sürü söz verdiler ama sonuçta hiçbirini yapmadılar. Hatta pek çok alanda şehirlerimizi çok daha gerilere götürdüler” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Biz eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz. Birileri gibi yalan yanlış ifadelerle siyaset cambazlığı peşinde koşmuyoruz” Art’s MagazinSon Dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Biz eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz. Birileri gibi yalan yanlış ifadelerle siyaset cambazlığı peşinde koşmuyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Arts Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!