2023 Kazanç Raporu: CoinShares 108 Milyon Dolar Gelir Elde Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 Kazanç Raporu: CoinShares 108 Milyon Dolar Gelir Elde Etti

Kripto Haberleri – CoinShares 2023’ün 4. Çeyreği raporunu yayınladı ve yıl için toplam 108,4 milyon dolarlık gelir ortaya koydu. Yalnızca 4. çeyrekte gelir, kazanç ve diğer gelirlerden 42,12 milyon dolar elde ettiler. Özellikle, çeyrek için düzeltilmiş EBITDA’nın yaklaşık 32,51 milyon dolar ve toplam kapsamlı geliri 19,36 milyon dolar oldu.

2022 ile karşılaştırıldığında CoinShares kayda değer bir toparlanma kaydetti. 2022’nin dördüncü çeyreğinde CoinShares’in EBITDA’sı 30,11 milyon dolar negatif olarak kaydedildi ve toplam geliri -46,94 milyon dolardı. Ancak 2023 yılını toplam 108,4 milyon dolar gelirle kapattılar. Bu yılki düzeltilmiş EBITDA’ları 71,98 milyon dolar, toplam gelirleri ise 47,95 milyon dolardı.

2023 Kazanç Raporu: CoinShares 108 Milyon Dolar Gelir Elde Etti

Yönetim altındaki varlıkları (AUM), 2023 sonu itibarıyla 2022’ye göre %109 artışla 3,81 milyar dolara ulaştı. CEO Jean-Marie Mognetti, bu büyümeyi dijital varlık fiyatlarının toparlanmasına ve fiziksel ürünlere net girişlere bağladı.

CoinShares CEO’su Jean-Marie Mognetti yakın tarihli bir basın açıklamasında stratejik girişimlerinin etkinliğinden duyduğu derin memnuniyeti dile getirerek 2023’ü operasyonel geçmişlerinde en iyi ikinci yıl olarak nitelendirerek dikkat çekici bir yıl olarak nitelendirdi. Mognetti, ekibin her üyesinin oynadığı önemli rolün altını çizerek şirketin başarısını kolektif bağlılık ve sıkı çalışmaya bağladı.

Ek olarak Mognetti, CoinShares’in geleceğe yönelik iddialı planlarına ışık tuttu ve özellikle küresel genişlemeye yönelik stratejik odaklanmalarını vurguladı. Açık bir vizyona sahip olan şirket, kendisini dijital varlık yatırımları için nihai hedef olarak konumlandırmayı ve dünya çapındaki yatırımcıların farklı ihtiyaçlarını karşılayan kapsamlı bir “tek durak noktası” olmayı amaçlıyor. Bu taahhüt, CoinShares’in dijital varlık yönetiminin dinamik ortamında yenilikçiliğe, büyümeye ve mükemmelliğe olan sarsılmaz bağlılığının altını çiziyor.

Kripto Haberleri ve Gündemini Takip Etmek İçin Crypto Data Space‘i Ziyaret Edin

Kripto Haberleri

2023 Kazanç Raporu: CoinShares 108 Milyon Dolar Gelir Elde Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Arts Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!