2024 Altcoin Sezonunu Ethereum Başlatabilir mi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 Altcoin Sezonunu Ethereum Başlatabilir mi?

Kripto Haberleri – Kripto para borsası Bitfinex’in analistlerine göre Ether’in (ETH) son dönemdeki performansı nedeniyle altcoin sezonunun ilk aşamalarında yer alıyoruz.

Table of Contents

Toggle

2024 Altcoin Sezonunu Ethereum Başlatabilir mi?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Bitfinex Alpha raporuna göre, ETH‘nin değerindeki ve altcoin piyasasındaki toparlanmanın da gösterdiği üzere, yatırımcıların ilgisi Bitcoin’den (BTC) diğer dijital varlıklara doğru hızla kayıyor. Geçen hafta boyunca önemli kazançlar elde eden ETH, 97 haftanın en iyi haftalık kapanışına ve 22 ayın en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı. Dünyanın en büyük ikinci dijital varlığı sık sık 3.000 doların üzerine çıktı ve geçici düşüşler karşısında dayanıklılık göstermeyi de ihmal etmedi.

Ethereum Neden Artıyor?

Ether’deki yükseliş Ethereum ekosistemindeki bir dizi önemli gelişme tarafından tetiklenmiş olabilir. Örneğin EigenLayer gibi stake platformlarının kullanıma sunulması, birçok ölçeklendirme çözümünün planlı olarak piyasaya sürülmesi, ABD’de spot Ethereum ETF’sinin onaylanma olasılığı ve hatta bir sonraki Dencun yükseltmesi bu gelişmelere dahildir.

Bu Gelişmeler, Özellikle Birkaç Ay Boyunca Yüzde Büyüme Açısından BTC’nin Gerisinde Kaldığı Bir Dönemin Ardından, Ether’in Yeniden Canlanması İçin Önemli Katalizörler Olarak Algılanıyor.

Bitfinex analistleri

Öte yandan, kripto para borsaları son dört ayda önemli miktarda Ether çekildiğini bildirdi. Sene başından bu yana 800.000 ETH (yaklaşık 2,4 milyar dolar) platformlardan çıktı. ETH için Shapella yükseltmesinden sonraki süreçte yaşanan büyük arz sıkıntısı, borsa rezervindeki düşüşle kendini gösteriyor. Söz konusu durumun ETH’nin fiyatını yukarı çekmesi ve hatta bir altcoin sezonunu başlatması öngörülüyor.

Kripto Haberleri ve Gündemini Takip Etmek İçin Crypto Data Space‘i Ziyaret Edin

Kripto Haberleri

2024 Altcoin Sezonunu Ethereum Başlatabilir mi?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Arts Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!